9/11/10

Περπατώ, περπατώ εις το διαδίκτυο...

Τις τελευταίες μέρες, πήρε το μάτι μου εις τον διαδικτυακό χώρο:

- Ένα πολύ ενδιαφέρον ψηφοδέλτιο: "ΠΑΜΕ ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΗ ΜΑΣΑ"

- Το χειρότερο blog που έχω δει μέχρι τώρα στη ζωή μου. Συγγραφέας του, το χειρότερο (θηλυκό, όπως ισχυρίζεται) troll που το βρήκε ενδιαφέρον να αντιγράψει το "καυλύτερο" blog που έχω δει.

- Μια ανάρτηση που προσπαθεί να αφυπνίσει τα πλήθη με τον καταλληλότερο τρόπο: Όσοι πιστεύουν σε μαλακίες, γραμμή για ψόφο!

- Μια τεκμηριωμένη επιβεβαίωση ότι ο λαϊκιστής Λαζόπουλος επιβεβαιώνει για άλλη μια φορά πως η εκπομπή του δεν είναι κάτι το ιδιαίτερα αξιόλογο.

- Μια ακόμα κομπίνα με στημένα βραβεία made in Greece, έτσι να διατηρούμε το κακό μας όνομα.

- Μια πιο παλιά ανάρτηση στο paratolmo, που μας πληροφορεί για την τιμωρία που επιβάλει ο χριστιανισμός σε όσους και όσες αυνανίζονται. Α, θέλουν και επιτροπή να ελέγχουν τα σχολικά βιβλία διότι "σύμφωνα με τους αρχιερείς προωθούν την αποχριστιανοποίηση της παιδείας!". Ιδού η ελληνική ανεξιθρησκεία, το κράτος το απαλλαγμένο από θρησκευτικούς φραγμούς. Ζώα.

- Ένα κείμενο (και πάλι από το εξαιρετικό blog του Ν. Σαραντάκου) που μας τονίζει πως το γνωστό λεξικό Μπαμπινιώτη δεν είναι η "καινή διαθήκη των ελληνικών", και εξηγεί από που μπορεί να προήλθε η λέξη "αλαμπουρνέζικα".

- Την καταγγελία: "Δεν πληρώνω διόδια κύριε"! Πλήρωσα μια φορά με το φόρο μου για να φτιαχτεί ο δρόμος, φτιάχτηκε. Τώρα δεν πληρώνω για να κινδυνεύω να τρακάρω από λακκούβες, κατολισθήσεις, ολισθηρό οδόστρωμα, δρόμους χωρίς διαχωριστικά και φυσικά να πέσω και σε μποτιλιάρισμα.
(Δείτε και τα video στο παραπάνω blog. Ευγενικότατα, ρωτάς αν θα σου ανοίξουν αλλιώς ανοίγεις μόνος!)


Καλησπέρα σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: